Трошки інформації про фірму Stekolka

Stekolka існує вже більше 15 років, на протязі яких ми тримаємо високий рівень якості виробів, стабільності і швидкості в роботі, лояльності в обслуговуванні. Починалося все з невеликої порізки скла за адресою Кам’янецька, 75, згодом  стєкольня розрослася до невеликого виробництва. Ми роботі і розвиваємося, відкриваємо нові салони, у нас велике виробництво м Хмельницький з новітнім високотехнологічним обладнанням на Західній Окружний і 4 салона-магазина в різних районах міста.

Наша гордість — одне з недавніх придбань, високотехнологічний верстат, що володіє високою продуктивністю. Технічні характеристики нашого нового обладнання з легкістю дозволяють виготовити дзеркальні елементи різноманітних розмірів і форм, застосовуючи як звичайну шліфування, так і фацетні грані. Машинний метод обробки дзеркал на нашому верстаті — це точність розмірів кожного елемента до 1 мм, взаємозамінність кожної частини і легкість в роботі, а також використовувати дзеркала в вигляді плитки звичайної або Фацетні.

Високі стандарти якості і великі виробничі потужності дозволяють нашій фірмі виготовляти практично будь-які обсяги дзеркальних елементів, використовувати їх можна, як у вигляді готових дзеркал, так і компонувати в панно будь-яких форм і розмірів, а також застосовувати як декоративні деталі оздоблення стін і відкосів як дверних так і віконних.